Personal-L-Linda.jpg

Linda Odart

HR- och Ekonomiansvarig

Som examinerad Naprapat januari 2006 sökte jag mig till Nyköping för att göra mitt legitimationsår. De bästa kollegor och en härlig stad gjorde att vi valde att flytta hit från Stockholm.

2009 fick jag förfrågan om delägarskap i Rygg och Ledkliniken och tillsammans med Elizabeth Helger har vi byggt upp kliniken till vad den är idag. Min roll i företaget är till största del administrativ och man ser mig inte så ofta utåt, jag jobbar med personalfrågor och ekonomi bakom kulisserna. Detsamma gäller för vårt andra företag, Företagskliniken.

Behandlingsmässigt jobbar jag med de flesta typer av besvär, men får jag välja är det huvudvärksproblematik som ligger mig varmast om hjärtat.

Att arbeta med människor har jag alltid vetat att jag vill göra. Det personliga mötet och en känsla och utmaning i att kunna hjälpa brinner jag för. Det var dock inte lika klart för mig på vilket sätt, jag läste knappt ett år på röda korsets sjuksköterskeprogram innan jag hoppade av och valde naprapatyrket.

Dessförinnan läste jag ett år till äventyrsguide på Nya Zeeland och har tidigare arbetat som skidinstruktör i Sälen och i Norska Hemsedal.

Du når mig lättast genom att skicka ett e-post till linda@ryggochled.com eller ringa 0155 - 21 54 54