Kurser/Föreläsningar

Vi erbjuder kurser och föreläsningar inom många olika områden.  Är du och ditt företag intresserade? Hör av er till FHV@foretagskliniken.com
Har ni något annat tema ni vill ha hjälp med? Låt oss veta så ska vi försöka lösa det åt er. 

HLR

HLR ger en beredskap att rädda liv vid ett hjärtstopp eller stopp i luftvägarna. Alla kan lära sig HLR.

Läs mer här.

Ergonomi

Med dagens pressade scheman och kostnadseffektiviseringar är det vanligt att ergonomin kommer i andra hand när vi arbetar.

Läs mer här.

Första hjälpen

"Första hjälpen" är en kurs för de som vill lära sig mer om hur skador och sjukdomsfall kan tas hand om effektivt utan sjukvårdskunskaper.

Läs mer här.

Buller och hörsel

Öka företagets och personalens kunskap om hur vår hörsel fungerar och hur vi påverkas av buller och höga ljudnivåer.

Läs mer här.

Skadeförebyggande 

Våra skadeförebyggande föreläsningar anpassas efter er egen kunskap och inriktning. Från tung industri till kontorsmiljöer.

Läs mer här.

Åldrande - Hur ni ska tänka

Vad händer med kroppen när du åldras? Hur och vad ska du träna utan att bli skadad?  Vi har svaren på frågeställningar som ovan.

Läs mer här.

Utmattningssyndrom 

Många har hört talas om uttrycket att gå in i väggen. Denna problematik är tyvärr större än någonsin i dagens Sverige och den växer. 

Läs mer här.

Sömn

En god natts sömn är som alla vet något av de bättre som finns. Det är dock inte alla förunnat. Frivilligt eller ofrivilligt får inte alla ihop timmarna som just du behöver.

Läs mer här.

Smärta

Smärta är kroppens viktigaste varningssystem. Det hindrar oss från att fortsätta göra saker som skadar vår kropp. Det är dock inte alltid det fungerar som det är tänkt.

Läs mer här.

Intyg

Vi utfärdar flera olika intyg. Bland annat läkarintyg för högre körkortsbehörighet, friskintyg, invaliditetsintyg, intyg för sjöfart med mera.

Läs mer här.